To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Czy Rafał nie obraził tu właśnie organizmów z plamkami ocznymi?
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Odpowiedz
No bydlak jednym słowem po prostu...:|
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch

Odpowiedz
Imagine napisał(a):Nie warto sobie głowy zaprzątać dla uczących się pisać pod tymi linkami, katozjebanych imbecyli.
Miszcz mowy, polskiej.

Odpowiedz
Dobre, ale mnie się to bardziej podoba:

Sofeicz napisał(a):To nie wiedziałeś? Nie palisz codziennie 666 kotów, jak ja?

lumberjack napisał(a):Nie, ja je gwałcę. Ale to chyba dlatego, że w Łodzi jest inny ateosatanizm niż w Radomiu. Trzeba by ujednolicić doktrynę, żeby nie było żadnych niesnasek w teorii i praktyce. Napiszę do Świątyni Szatana, żeby przysłali do Polski książeczki instruktażowe wyjaśniające wszystkie palące kwestie, bo teraz to ja już sam nie wiem czy te koty palić czy gwałcić czy może najpierw gwałcić, a potem palić czy najpierw palić, a potem gwałcić. A może jednocześnie robić to i to? Kurwa, ciężko być ateistą.
Odpowiedz
Zamieszczam tak, jak obiecałem.

<&>' napisał(a):"Ukryta przesłanka" to pojęcie teoretyczne, pełni dobrze swoją rolę w metodologii czy logice, tak jak "nieuświadomiony lęk" może pełnić świetnie swoje zadanie w psychoterapii, co nie znaczy, że ktoś wychodził z takiej a takiej przesłanki, a ktoś inny się czegoś boi.

Wiecie, właśnie jem pieczarki, ale to jeszcze nie oznacza, że teraz jem grzyby. Oczko
"O gustach się nie dyskutuje; a ja twierdzę, że całe życie to kłótnia o gusta." (Nietzsche F.)
Odpowiedz
gekonex napisał(a):Zwłaszcza,że wykazywanie kłamliwości antyreligijnych insynuacji na tym forum polega na usilnym ignorowaniu i życzeniowej interpretacji historii;p Wierzący zwykle nie znają swojej wiary a już wgl Biblii;p Nie jestem doświadczony w sprawach małżeństwa ,ale wydaje mi się ,że prawdziwy konflikt może się zacząć gdy przyjdzie wychowywać dziecko i dlatego taki związek może być trudny.
Szzególnie pierwsze zdanie powala.
Mamy widać dwie do wyboru interpretacje.
Piotrowo-gekonexowo-Commediantową i życzliwą (Kościołowi).
Popatrzmy na wpisy piotra, Commedianta i gekonexa a potem na pilastra i Marlowa i wybierzmy!
Duży uśmiech

Odpowiedz
Ah idiote prawda w oczy kole. KK jako odwieczny obrońca wolności słowa,moralności i wolności w życiu muchy nie skrzywdził. Wszystko to bolszewicko-masońska propaganda;p
Odpowiedz
gekonex napisał(a):wykazywanie kłamliwości antyreligijnych insynuacji na tym forum polega na usilnym ignorowaniu i życzeniowej interpretacji historii
Duży uśmiech retoryka goniąca za własnym ogonem… jak będę miał chwilę, tzn. z godzinkę albo dwie, może sobie to rozszyfruję, tak dla zabawy; lubię wyzwania Oczko
Odpowiedz
Ja to widzę trochę tak, że jak ktoś uważa,że Galileusza nie spalili na stosie to uprawia życzeniową interpretację historii.

Odpowiedz
A kto na tym forum uważa ,że go spalili? Jedyne co było zauważane na tym forum to to ,że KK przeszkadzał mu w jego działalności natomiast obroncy KK usilnie starali przekonać ,że KK nie dość ,że nie przeszkadzał to jeszcze dawał mu cukierki;p
Odpowiedz
gekonex napisał(a):Jedyne co było zauważane na tym forum to to ,że KK przeszkadzał mu w jego działalności natomiast obroncy KK usilnie starali przekonać ,że KK nie dość ,że nie przeszkadzał to jeszcze dawał mu cukierki;p

KK (Komitet Komunistyczny?) przeszkadzał Galileuszowi, i dlatego współcześni obrońcy Galileusza stawiają przecinki w dziwnych miejscach. To jakiś protest?
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Miazga Duży uśmiech Duży uśmiech
CUBE999 napisał(a):Warto zwrócić uwagę, że celem Hitlera nie było zwycięstwo Niemiec. Ten okultysta żydowskiego pochodzenia nie był ani Niemcem, ani nie było jego zadaniem zwycięstwo Narodu Niemieckiego. Nikt, kto chce dobrze dla Niemiec nie pakuje Narodu w dług lichwiarski, ani nie przegrywa celowo wojny (rozciąganie frontu wschodniego wbrew decyzjom wybitnych wojskowych niemieckich czy też realizowanie wprost po prostu szkodliwych operacyjnie decyzji militarnych na żądanie sponsorów z USraela). Celem NSDAP było doprowadzenie do wymordowania zasymilowanych Żydów polskich i w innych krajach (nieprzydatnych z punktu widzenia syjonistów), rozbiór Polski, powstanie Izraela oraz zdeprecjonowanie w opinii publicznej idei narodowej.

MarcinW napisał(a):A co do rzekomej niewydolnosci umysłowej Adolfa...
Może i nie był najinteligentniejszy, ale o tym że facet jednak nie "postradał zmysłów" niech świadczy fakt, że cwaniak jednak najprawdopodobniej dał nogę do tej Ameryki południowej i to tak sprytnie, ze nikt specjalnie nie zakłucał mu tam życia. Nie ważne już czy dlatego że dogadał się z kim trzeba by udawali że jest martwy czy tak dobrze zacierał po sobie ślady że uznano go za martwego. Ważne że żył sobie długo i szczęśliwie jak na ludobójcę.
Odpowiedz
Z wpisami cuba to by było można oddzielny wątek założyć;p
Odpowiedz
Ki czort?
Argen napisał(a):
Cytat:Napisał Sofeicz
Bolszewizm był w dwójnasób kurewski, bo dokonywał swoich niebywałych zbrodni(...)
To nie był tak naprawdę żaden bolszewizm. Pamiętaj, że w dziełach Marksa wszyscy ludzie byli tak samo równi jak i szczęśliwi, środki produkcji nie były znacjonalizowane, ale uspołecznione itd. Exodim po prostu przeczytał wreszcie Kapitał i odkrył naturę prawdziwego marksizmu po czym zdał sobie sprawę, że komunizm to filozofia miłości i beztroskiej masturbacji.

Niestety uważam, że w jednym Exodim się myli. Nazizm nie był żadną filozofią nienawiści. To była filozofia utylizacji odpadów biologicznych, a czy można nienawidzić jakichkolwiek odpadów? Takie twierdzenie to profanacja Mein Kampf, mądrości Hitlera i pięknej idei, która została w tak podły sposób sprofanowana przez niemieckich karierowiczów.

Cytat:Napisał Xeo95
Uważasz że komuniści byli wolni od rasizmu?
Nawet jeśli to podstaw w miejsce ras klasy społeczne i masz dokładnie to samo co w nazizmie.
Proletariat walczył z miłości do ludzkości, a także poczucia głębokiej i uzasadnionej niesprawiedliwości. Nie daj się oszukać wrażej propagandzie.
Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
Odpowiedz
Tyrael napisał(a):Bo są tylko dwie możliwości mutacji: albo redukcja albo duplikacja.
Tyrael napisał(a):To gdzie są te pozytywne mutacje u Leniwca? Może mógłby trochę zacząć poruszać się szybciej, co nie? TE nie dotyczy go?
Tworzymy nową genetykę i ewolucję. Tyrael chciałby szybszych leniwców ,a ich niedobre geny nie chcą mutować. No masz ci los!
Odpowiedz
http://www.forum.ateista.pl/showpost.php...ostcount=1

Tyrael napisał(a):Vitam! Dzisiaj przyszło mi do głowy jedno pytanie i chciałbym wiedzieć jak na nie odpowiadają ateiści. Przepraszam, jeżeli już był gdzieś ten wątek.

Otóż według ateizmu, wszystkie istoty żywe powstały z jakiegoś pyłu we wszechświecie, a człowiek nie ma żadnej nieśmiertelnej duszy. Wobec tego życie zwierzęcia i człowieka ma taką samą wartość. A skoro można zabić rybę czy świnię, to... można też zabić człowieka. Jeżeli Bóg nie istnieje, to są tylko dwa logiczne i sensowne rozwiązania: 1) albo nie można zabijać żadnej istoty żywej: ani pająka, ani ryby, ani świni, ani człowieka albo 2) można zabić każdą istotę żywą, w tym również człowieka.

Drugie rozwiązanie, wiadomo, odpada. Chociaż był taki Hitler, który uwierzył w teorię ewolucji i w imię dążenia do "nadczłowieka" zaczął zabijać tych "słabszych"). Ale zakładam, że nie podzielacie mentalności Hitlera, [SIZE="3"]więc co, wszyscy ateiści nie zgadzacie się na zabijanie zwierząt i jesteście wegetarianami? Ateizm = wegetarianizm?[/SIZE]

Śmieszne jest (choć mi to się bardziej na płacz zbiera) zarówno powitanie, jak i cały post, a potem cały temat z wszystkimi znajdującymi się postami, ale mają być raczej pojedyncze wypowiedzi, więc dałem tę otwierającą temat.
I choose not to choose life. I choose something else - Ewan McGregor

Niedostępny na forum. KONTAKT PRZEZ GG LUB MAIL
Odpowiedz
Z tematu o wywieraniu presji na Imadżina Duży uśmiech

białogłowa napisał(a)::lol2:
Miejsce akcji: saloon, dziki zachód
Scenka: klienci głośno przeklinają, spluwają na podłogę, gaszą pety raz na stole, raz na czole sąsiada, w powietrzu latają ostre przedmioty. Nagle ktoś wstaje, podnosi rękę i zwraca się do barmana:
- wnoszę o wywarcie presji na kolegę, ostatnio prezentuje bardzo niski poziom dyskusji.

Neuromanta napisał(a):Kuźwa, co to się dzieje... Za moich czasów, to się samemu wywierało taką presję, że ofiara dostawała drgawek, konwulsji i spazmów a na koniec uciekała do swojego kąta z płaczem, pretensjami i strzelonym fochem.

A i tak przybyłem tutaj w czasach pokoju. Cholera jasna, aż wstyd czytać takie żale. Poziom niegodny tego forum. Niegodny.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
gekonex napisał(a):Tworzymy nową genetykę i ewolucję. Tyrael chciałby szybszych leniwców ,a ich niedobre geny nie chcą mutować. No masz ci los!
Tyrael napisał(a):To ciekawe jaką formę przetrwania wybierze Leniwiec, który jest już na wyginięciu i ciągle jakoś ani nie zaczyna się szybciej ruszać ani nie zaczyna latać. Gdzie jest ewolucja u niego? Gdzie są pozytywne mutacje? A jak nie przetrwa, to powiecie: cóż, nie zdążył się przystosować do zmiennego otoczenia i wyginął. Leniwca jedzą nawet sowy, bo jest tak bezbronny i powolny.

Już wiem po co Bóg stworzył Leniwca - żeby wyśmiać teorię ewolucji.

Nie wiem jak to inaczej skomentować.
:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."
Odpowiedz
Chyba zobaczył przelatującego wyewoluowanego leniwca Uśmiech
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Cytat:No, czyli jednak trafiłem z tym głównym źródłem wiedzy, Dobrze wiedzieć na przyszłość. I nie, nie zamierzam tracić 20 minut życia i nabijać jakiemuś gówniakowi widzów tylko dlatego, że komuś nie chce się dyskutować i woli zamiast tego wrzucać filmiki jakichś anonimowych łosiów z yt.

Niby nic śmiesznego ale to napisał ... Cobras Duży uśmiech
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości