To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Machefi napisał(a):Ja bym się jednak przyłożył i podał dokładny cytat, bo ten zakrawa na manipulację. Dokładnie taką samą, o jaką oskarża się Exetera i gównoburza gotowa. Trochę mi się włosy jeżą jak czytam i słucham dyskusji wokół tej konwencji, tu na forum, i w telewizorni. Takiej skali bezwstydnej manipulacji po obu stronach jeszcze nie doznałem. Skoro sprawa tak oczywista, to po co się do manipulacji uciekać, znalezienie prawdziwych i przekonujących argumentów nie powinno stanowić trudności, po co fabrykować fałszywe?
świat Machefiego jest tak prosty i skomplikowany zarazem, że to aż fascynujące!

Odpowiedz
Może i jest. Obawiam się jednak, że ten Idioty może być jeszcze prostszy.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik

Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz

No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.Język
Odpowiedz
semele napisał(a):Szkoda.Smutny Trudno mi więc ocenić Twój ewentualny wkład. Mój jest miażdżącyOczkoSzczęśliwy

Włączyła się autokorekta :-D
Sebastian Flak
Odpowiedz
DziadBorowy napisał(a):
Idiota napisał(a):Tu mamy do czynienia ze stanem superpozycji polskiego
społeczeństwa.
Jest ono zacofane i tradycyjne,więc trzeba by sprawę
polepszyć wprowadzić konwencję, żeby w końcu kobiety bite
nagminnie udały się z tym do odpowiednich władz (teraz się
boją), za którą jest 89% polaków, bo są bardzo postępowym
społeczeństwem.

Tak myślałem, że w tym temacie kiedyś musimy dojść do socjologii kwantowej. Teraz już wszystko jest jasne Oczko Tylko konwencja okazuje się wobec tego odkrycia zupełnie nie na czasie. Bo o tym jak traktować "babę Shrodingera", która jest jednocześnie bita po sumie sztachetą i nie jest bita po sumie sztachetą konwencja niestety nic nie mówi Smutny

Pięęęękne. Padłem :-D
Sebastian Flak
Odpowiedz
Neuromanta napisał(a):Pięęęękne. Padłem :-D
No nie wiem, czy bite kobiety tak samo by się cieszyły...
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Gwoli ciekawości - to jest rzeczona "baba Schrodingera" Annemarie

[Obrazek: LilJens7.jpg]
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
lumberjack napisał(a):Cały dzień fugowałem płytki. Kiedy skończyłem, w trakcie powrotu do domu charchnąłem taką mega melą i - jakie było moje zdziwienie - okazało się, że gluty w nosie tak mi się rozmieszały z pyłem/proszkiem fugowym, że normalna fuga wyszła. Normalnie gilami mógłbym płytki fugować.

Padłem :-D
Sebastian Flak
Odpowiedz
Nonkonformista napisał(a):Najlepsze to byłoby odpracowanie tego dla społeczeństwa ku dobru wspólnemu - zbieranie śmieci na przykład. Chłosta jest czymś prymitywnym i niegodnym cywilizowanego Europejczyka.

Witold napisał(a):No pewnie. Nic tak nie odstrasza od popełniania przestępstw jak przerażająca perspektywa zbierania śmieci.

Hans Żydenstein napisał(a):BDSM to postęp

:-D:-D:-D

Proponuję do tej straszliwej kary dołożyć po godzinie dziennie kazać zbrodniarzom, bandytom i zboczeńcom przytulać misie. Czemu nie?
Sebastian Flak
Odpowiedz
Łoś napisał(a):Witoldzie. Dziad Borowy i Zefciu swoje diagnozy (co kto myśli - być może wierzą, że taką zdolność posiadają) już przedstawili. Lecz to jedynie ich opinia, którą niestety najwyraźniej popierasz, bo się z nią zgadzasz. Natomiast to co napisali nie jest prawdziwe. Ja socjalizmów (tak, jest ich wiele) w ten sposób nie postrzegam.

Jak wiadomo Łoś, popiera tylko opinie, z którymi się nie zgadza. To by wiele wyjaśniło :-D
Sebastian Flak
Odpowiedz
Nerwomancjusz napisał(a):Jak wiadomo Łoś, popiera tylko opinie, z którymi się nie zgadza. To by wiele wyjaśniło :-D
Popierasz opinię, gdy się z nią zgadzasz, mimo, że gdyby ta sama opinia (diagnoza) odnosiła się do Ciebie, to byś się nie zgadzał i zapewne jej nie popierał. Co Ci w tym, nie pasuje?
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman

EL Duży uśmiech
Odpowiedz
Masło maślane i wniosek z którego uczyniłeś zarzut :-D
Sebastian Flak
Odpowiedz
No i jeszcze to co on postrzega to wykładnia jest.
Duży uśmiech

Odpowiedz
Nerwomancjusz napisał(a):Włączyła się autokorekta :-D

Ciebie na pewno nie zmiażdżył! Zbyt ciężki twardy i nieczuły. A myślałam na początku , że wrażliwiec z Ciebie. :-):-)
Odpowiedz
Marek Witkowski napisał(a):Szkoda, że w tej ankiecie nie przewidziano osoby, która wierzy w boga, który nie istnieje., bo wtedy ja bym się odhaczył.
Wierzyć w coś trzeba, więc jako człkowiek bezwyznaniowy, czyli nieoddający czci żadnemu bogu, stworzyłem teorię boga, któremu tej czci nie trzeba oddawać, bo poprostu ten bóg nie istnieje. Najważniejsze, że jest wiara, co czyni ze mnie wartościowego człowieka.
Wierzę w Boga Ojca nieistniejącego ,który nie stworzył nieba i ziemi...
Odpowiedz
Bywają tacy co ateistów nazywają wierzących w nieistnienie Boga. Większość ateistów protestuje, ale tu akurat mamy pierwszego zadeklarowanego zwolennika tego poglądu Duży uśmiech
Odpowiedz
Roan Shiran napisał(a):Cieszysz się z tego, że będziesz karany? Dziwna postawa. Najwyraźniej jesteś masochistą.

Będziemy do siebie pasować.

Roan deklaruje się jako zwolennik wiadomych zabaw.:p
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Sado gej?

Odpowiedz
cobras napisał(a):Ale idź gównopostować gdzieś indziej, co?

Sama w sobie wypowiedź śmieszna nie jest, ale zważywszy na jej autora można już, jak to gimnazjaliści teraz mówią "śmiechnąć XD"
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Odpowiedz
A który to dokładnie post, bo cobras w kółko tak pisze. Duży uśmiech
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
Z tematu socjalizm vs liberalizm

Cobras uwalił typowego dla siebie gównoposta, ktoś mu tam odpowiedział na jego poziomie więc Cobras napisał aby ten ktoś nie pisał gównopostów. Typowy Cobras Duży uśmiech
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości