To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za legalizacją narkotyków?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, wszystkich
45.29%
154 45.29%
Tak, ale tylko tych "miękkich" (m.in. marihuany)
37.35%
127 37.35%
Nie
13.53%
46 13.53%
Żadna z powyższych opcji ankiety mi nie odpowiada
3.82%
13 3.82%
Razem 340 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prohibicja narkotykowa vs. legalizacja narkotyków
Kilgore Trout, że Ty masz siłe sie jeszcze takimi rzeczami denerwować Duży uśmiech
"Straszną jest rzeczą, że gdziekolwiek człowiek się urodzi, pewne twierdzenia zostają mu wpojone w dzieciństwie wraz zapewnieniem, że nigdy nie będzie mógł wątpić na ich temat, pod karą utraty wiecznego zbawienia."

Arthur Schopenhauer
Odpowiedz
Pokłady mojej cierpliwosci niewyczerpane są Oczko
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
Kilgore! nie ustępuj w boju!
trzeba siać, siać a może wzejdą plony.

mnie jedna rzecz ciekawi...
czemu Bezkres pytał o branie dożylne? czy to po prostu głupia i prostacka erystyka (w stylu Kilgore chce dzieciom podawać geraine) czy stała za tym jakaś głębsza myśl...

Odpowiedz
idiota napisał(a):czemu Bezkres pytał o branie dożylne?

Zawsze pytaja o branie dozylne Oczko Taki ładny stereotypowy symbol.
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
Tymczasem "Wojna z narkotykami" powoli niszczy amerykanska ekonomie uderzajac w ten kraj znacznie bardziej niz wszyscy islamscy fanatycy razem wzieci.

http://tnij.org/aanu

In its latest issue, Foreign Policy magazine released the "Third Terrorist Index," based on the collective opinions of 100 experts. It concluded that "instead of treating the demand for illegal drugs as a market, and addicts as patients, policymakers the world over [including the Pentagon] have boosted the profits of drug lords and fostered narcostates that would frightened Al Capone."

Pogratulowac.

Odpowiedz
Szczerze mowiac, mam ochote wykurwic kazdemu, kto mi powie, ze jest przeciwko legalizacji. Taki poglad uderza w moja wolnosc osobista. Wkoncu jak by sie czul sinner, gdybym chcial mu pod grozba kary wiezienia zabronic spozywania hamburgerow w mcdonalds? ;-)
Ps. O gospodarke USA bym sie nie martwil, jezeli nastepne wybory prezydenckie wygra Ron Paul, to amerykance beda sie rozwijac w bardzo dobrym tepie (przynajmniej w porownaniu do socjalistow z ue)
Odpowiedz
Cytat:Szczerze mowiac, mam ochote wykurwic kazdemu, kto mi powie, ze jest przeciwko legalizacji.

Znam to uczucie :]

To nie marihuana sprawia ze sie ludzie robia agresywni, to jej zakazywanie Uśmiech

Odpowiedz
Legalizujac marihuane jej spozycie wcale nie zwrosnie. Spadnie za to przestepczosc :u.

Czasami zastanawiam sie jaki jest powod ze narkotyki w dalszym ciagu sa nielegalne. Wydaje mi sie ze sami przestepcy o to zabiegaja by nie stracic pracy...
Niech zyje Lenin, Stalin i Jaroslaw Kaczynski!
Odpowiedz
Cytat:Wydaje mi sie ze sami przestepcy o to zabiegaja by nie stracic pracy...

Tez.

Ale rzecz jest powazniejsza, jak rzekl Bob Marley - "Im wiecej ludzi bedzie palic marihuane, tym szybciej upadnie Babilon" Oczko

Odpowiedz
https://hyperreal.info/gazeta_promujace_..._w_mie_cie

Mozna bylo przewidziec ze Spliff predzej czy pozniej wpadnie w konflikt z prawem. Skur***, ch*** i tepe gnidy wszelkiej systemowej masci uderzaja w (ledwo co powstaly) ostatni bastion papierowej wolnosci...

Nadkomisarz Kominek wytlumaczy wam co jest moralne a co zle...

Faszystowskie kur**

Odpowiedz
Noz bez jaj. Splif to swietna gazetka promujaca konopie w Polsce, myslalem ze jest pisana tak by nie bylo konfliktu z prawem. O co wlasciwie chodzi? Pytam tutaj bo hyppereal cos sie nie wlacza (przeciazenie serwera).
Dokladnie tak, faszystowskie swienie, az sie noz w kieszeni otwiera. :/
Odpowiedz
http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?...1/0/WYWIAD

Tu masz, ten sam art. jest na hyperrealu.

Cytat:myslalem ze jest pisana tak by nie bylo konfliktu z prawem.

heh, tak chyba generalnie jest Uśmiech Ale wiesz, dajcie czlowieka a paragraf sie znajdzie.

Odpowiedz
Cytat:Ale wiesz, dajcie czlowieka a paragraf sie znajdzie.
Co racja, to racja, wkoncu Polska rzadza Socjalisci I Populisci.
Artykul, tragicznie stronniczy, szkoda gadac.
Odpowiedz
Liberty napisał(a):Szczerze mowiac, mam ochote wykurwic kazdemu, kto mi powie, ze jest przeciwko legalizacji.
Ja też mam taką ochotę. Tylko patrząc na Twój podpis to masz trochę łatwiej :-D.
charm is deceptive
beauty is fleeting

http://www.youtube.com/watch?v=njuqQFRBcV4
Odpowiedz
nie lepiej zamiast brać jakieś dziwne substacje puścić sobie nową płyte Ulver? dekadencki odpływ.
Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni - Bukowski

- Panie Trout - spytała - czy jeśli wygram, będę mogła zabrać też siostrę?
- Gówno - odpowiedział Kilgore Trout - Myślisz, że pieniądze rosną na drzewach? - Vonnegut
Odpowiedz
Cytat:nie lepiej zamiast brać jakieś dziwne substacje puścić sobie nową płyte Ulver?

Bad trip gwarantowany Oczko

Ale co w ogole, wyszedl nowy Ulver? Shadows of the Sun?

Odpowiedz
Kilgore Trout napisał(a):Ale co w ogole, wyszedl nowy Ulver? Shadows of the Sun?

i nawet jest w Twoim typie bo słychać sporo 'Soft Black Stars' wiadomo kogo Oczko
Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni - Bukowski

- Panie Trout - spytała - czy jeśli wygram, będę mogła zabrać też siostrę?
- Gówno - odpowiedział Kilgore Trout - Myślisz, że pieniądze rosną na drzewach? - Vonnegut
Odpowiedz
Cytat:i nawet jest w Twoim typie bo słychać sporo 'Soft Black Stars' wiadomo kogo

no no, juz mam, za chwile pierwszy odsluch Uśmiech Bez dziwnych substancji ale za to w kojacym mroku nocy Język

Odpowiedz
Tak, z ograniczeniem wiekowym do lat 18-stu.
Nawet jak nie zalegalizują, to i tak będę jarał Uśmiech
I choose not to choose life. I choose something else - Ewan McGregor

Niedostępny na forum. KONTAKT PRZEZ GG LUB MAIL
Odpowiedz
Chce troche poeksperymentowac z psychodelikami, stymulanty mnie nie kreca (no moze kiedys mdma na jakas dobra miedzynarodowa impreze trance :p).
Zaczyna sie sezon, wiec jak namowie kumpla to sie cos uzbiera.
Jakies wskazowki dotyczace zbierania/sposobu spozywania/tripu? Duży uśmiech
Ps. cos hyperreal dalej nie dziala
Edit: Kilgore? ;-)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości