To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za legalizacją narkotyków?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, wszystkich
45.29%
154 45.29%
Tak, ale tylko tych "miękkich" (m.in. marihuany)
37.35%
127 37.35%
Nie
13.53%
46 13.53%
Żadna z powyższych opcji ankiety mi nie odpowiada
3.82%
13 3.82%
Razem 340 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prohibicja narkotykowa vs. legalizacja narkotyków
idź zbieraj muchomorce...

Odpowiedz
Nie chce muchomorcow, chce psilocybe (lysiczki). :-)

[Obrazek: manyshrooms7oh5.jpg]
[Obrazek: kashrooms3mk1.jpg]

Duży uśmiech
Odpowiedz
hmm całkiem udane zbiory na tych zdjeciach Uśmiech

Cytat:Jakies wskazowki dotyczace zbierania/sposobu spozywania/tripu?

Normalnie wsadzasz grzyby do strzykawki i zapodajesz sobie w gałke oczna Oczko
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
Każdy kto pali marychę to ZWYKŁY NARKOMAN !
Lepsi są już alkoholicy...
Prawda pozostaje ukryta przed tym, kogo wypełniają pożądania i nienawiść.
Odpowiedz
A z ciebie jest zwykly idiota Uśmiech
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
Kilgore Trout napisał(a):A z ciebie jest zwykly idiota Uśmiech
Za mały masz kapelusz grzybku żeby zrozumieć Oczko

NARKOMAN pozostanie narkomanem, ta tak samo jak PIWOSZ będzie formą alkoholika.
Dlatego uważam że legalizacja marihuany jest poronionym pomysłem. Bo dlaczego np. nie domagać się wydzielonych miejsc dla wąchaczy kleju czy innych dewiantów ?
Odpowiedz
Ja jestem za delegalizacja Zencognito. Nie wiem czemu mamy wydzielac przestrzen dla idiotow i innych dewiantow. Uśmiech

Pomyslcie ile mejsca zajmuje Zencognito i jak wiele ładnych rzeczy mogloby byc w tych miejscach. Tam gdzie Zencognito stoi na ulicy mogloby rosnac wspaniale drzewo, tam gdzie mieszka moglby byc plac zabaw dla dzieci, etc.

Odpowiedz
Ja tam wolę być narkomanem i alkoholikiem niż idiotą :-D.
charm is deceptive
beauty is fleeting

http://www.youtube.com/watch?v=njuqQFRBcV4
Odpowiedz
Cytat:Normalnie wsadzasz grzyby do strzykawki i zapodajesz sobie w gałke oczna
Tak zrobie. Siedze od rana i przegladam erowida i hr zeby sie przygotowac na tripa.
Ps. Zencognioto, pijesz kawe? W takim razie, czego bys nie mowil, jestes zwyklym cpunem, takim jak my. :-)
ps2. I prosze cie, nie porownoj alkoholu, ktory jest ciezkim narkotykiem, uzalezniajacym fizycznie z psychodelikami, ktore nie uzalezniaja (trawka tylko psychicznie, grzyby praktycznie wcale) i sluza rozwojowi (grzyby), a nie tylko tepej zabawie.
ps3. Legalizacja narkotykow nie jest konieczna (chociaz mile widziana). Wystarczy mi depenalizacja.
Odpowiedz
Kilgore Trout napisał(a):Ja jestem za delegalizacja Zencognito. Nie wiem czemu mamy wydzielac przestrzen dla idiotow i innych dewiantow. Uśmiech

Pomyslcie ile mejsca zajmuje Zencognito i jak wiele ładnych rzeczy mogloby byc w tych miejscach. Tam gdzie Zencognito stoi na ulicy mogloby rosnac wspaniale drzewo, tam gdzie mieszka moglby byc plac zabaw dla dzieci, etc.
Już wiem dlaczego jesteś za legalizacją marichuany. Nie pal szkoda płuc...Uśmiech

Bycie narkomanem i alkoholikiem nie wyklucza bycia idiotą Uśmiech
Odpowiedz
Wiesz dlaczego jestem za legalizacja marichuany (i innych narkotykow, a przynajmniej miekkich)? Bo obecne karanie za spozywanie substancji, ktore szkodza (co najwyzej) samym "narkomanom", jest zwyklym faszyzmem.
Jestem wolnym czlowiekiem i chce miec prawo robic z moim cialem co tylko mi sie podoba, tak dlugo jak swoim zachowaniem nie szkodze innym ludziom. Taka chora nadopiekunczosc panstwa i idiotyczne zakazy moga prowadzic tylko do zlego, vide: zakaz spozywania fastfood'u w przyszlosci.
Cytat:Bycie narkomanem i alkoholikiem nie wyklucza bycia idiotą
Ty i bez nich jestes idiota, a na dodatek zamordysta.
Odpowiedz
Liberty napisał(a):vide: zakaz spozywania fastfood'u w przyszlosci.
Był kiedyś taki odcinek serialu Sliders, że w barach fast food trzeba było najpierw pokazać zaświadczenie od lekarza o poziomie cholesterolu Uśmiech
[Obrazek: nightwish3cn6.jpg]
Odpowiedz
Liberty napisał(a):Jestem wolnym czlowiekiem i chce miec prawo robic z moim cialem co tylko mi sie podoba, tak dlugo jak swoim zachowaniem nie szkodze innym ludziom.
Ty i bez nich jestes idiota, a na dodatek zamordysta.
O.K. to idź i pracuj w lupanarze ale nie legalizuj Marihuany bo to szkodliwe. Co do zdolności umysłowych to wytrzyj sobie szare komórki z rdzy Uśmiech
Odpowiedz
NonOmnis napisał(a):Był kiedyś taki odcinek serialu Sliders, że w barach fast food trzeba było najpierw pokazać zaświadczenie od lekarza o poziomie cholesterolu Uśmiech
To był świat prawników czy jakoś tak. Wszędzie byli nadgorliwi prawnicy chcący na wszystkim zarobić. Każdy oskarżał każdego o byle bzdurę. Aż do granic absurdu (jak PiS :ogorekUśmiech.
Z tym cholesterolem to btło tak, że sprzedawca hamburgerów chciał zaświadczenie od lekarza, bo w razie czego ktoś nie będzie mógł udowodnić, że zjedzenie tego jednego hamburgera nie spowoduje np. zawału serca albo cuś Duży uśmiech.

Mi si podobał odcinek jak trafili do świata nauki, gdzie muzyką punkową był Czajkowski :mrgreen:.

Ale to taki OT Uśmiech
[Obrazek: 628750.jpg]
Odpowiedz
Cytat:w barach fast food trzeba było najpierw pokazać zaświadczenie od lekarza o poziomie cholesterolu

Juz niedlugo, juz niedlugo.
Zamawianie pizzy w roku 1984 (z filmu ktory z pewnoscia warto zobaczyc ale i tak wiem ze zobacza go tylko ci ktorzy i tak wiedza wszystko o czym tam mowa a reszcie nie chce sie myslec. Nie tylko o tym, w ogole. Język - America: Freedom to fascism)

Odpowiedz
Gdy byłem w lipcu na praktykach terenowych to znalazłem w pobliżu miejscowości Henryków w dolnośląskim HEKTARY zioła.... Niestety tylko do celów przemysłowych :] czyli zubożone w THC.

[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]

EH
Odpowiedz
Cytat:O.K. to idź i pracuj w lupanarze ale nie legalizuj Marihuany bo to szkodliwe.
Szkodliwe to jest rozmawianie z toba. Eot z mojej strony, bo szkoda na takiego trola czasu.
Odpowiedz
Przysiegam, dokladnie tydzien temu ogladalem ze znajomym dokument o DNA i zastanawialismy sie na jakich dragach byl Crick gdy przyszla mu do glowy koncepcja podwojnej helisy. Obstawialismy LSD. A dzisiaj znalazlem cos takiego:
http://www.serendipity.li/dmt/crick_lsd.htm

Duży uśmiech

zaprawde niezmierzone sa zaslugi psychodelikow dla ludzkosci.

PS: przy okazji to polecam ten film bo fajny jest
http://video.google.com/videoplay?docid=...1384&hl=en

Odpowiedz
Last week - zero gribow + zepsuty rower (kumpel z buta wracal z lak do wrocka Duży uśmiech)
This week - sprawdzona miejscowa i licze na ilosci 200+ ;-)
Odpowiedz
Spliff odpowiada: https://hyperreal.info/to_wy_palicie_glupa

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości